Noul Scudo

Siguranța și asistența la condus

14 sisteme de siguranță activă și pasivă
Noul Fiat Professional Scudo se bazează pe un ecosistem de tehnologii care sprijină șoferul să facă din orice călătorie una sigură.

ADAS


 • Recunoașterea semnelor de circulație

  Acest dispozitiv de siguranță recunoaște semnele de circulație, le reproduce pe display-ul digital și sugerează sistemului de control al croazierei să informeze șoferul referitor la limitele de viteză.


 • Avertisment la părăsirea benzii de rulare

  Noul Scudo poate detecta marginile drumului, chiar și la viteze mai mari, și avertizează șoferul cu un semnal audio și vizual atunci când vehiculul depășește limitele benzii de rulare.


 • Alertă unghi mort lateral

  Aceasta se activează în cazul unor manevre mai complicate sau în proximitatea obstacolelor aflate în unghiul mort al vehiculului. Când senzorul detectează o situație potențial periculoasă, precum depășirea făcută de către vehiculul din spate, sistemul atenționează șoferul prin luminile de avertizare poziționate în oglinzile laterale.


 • Avertisment de coliziune frontală și control AEB

  Un sprijin indispensabil pentru șofer, care permite detectarea persoanelor și a mașinilor pe calea de rulare. Datorită radarului frontal, noul Scudo poate recunoaște orice obstacole de pe șosea și avertiza șoferul, printr-un semnal audio și video. Cu sprijinul sistemului activ de asistență la frânarea de urgență, noul Scudo activează automat frâna de urgență, permițând astfel evitarea coliziunilor sau atenuând impactul.


 • Cameră marșarier

  Noua cameră pentru parcarea cu spatele oferă o rezoluție îmbunătățită pe display-ul radio de 7”, afișând liniile dinamice care se mișcă odată cu rotirea volanului, ajutând șoferul să realizeze manevrele de parcare într-un mod eficient.


 • Controlul aderenței

  Mergi oriunde te poartă activitatea pe care o desfășori. Noul Fiat Professional Scudo este echipat cu noul sistem de control al aderenței care, prin gestionarea ESP-ului, permite alegerea dintre 5 moduri de condus: Asfalt, Zăpadă, Nisip, Noroi, și ESP OFF.

Scudo 2.0

Noul Fiat Professional Scudo se mândrește cu noi tehnologii infotainment și de conectivitate, care sunt esențiale pentru a face față mai bine provocărilor moderne ale activității tale.

INFOTAINMENT • Display Head Up

  Monitorizează oricând informațiile cheie, fără să-ți iei privirea de la drum. Noul Scudo este echipat cu noul display Head Up, un ecran transparent, care îți permite să monitorizezi date utile precum viteză, autonomie rămasă sau semne de circulație. • RADIO 7″ CU NAVIGAȚIE

  Radio-ul top de gamă este echipat cu un display color cu touch de 7” și navigație integrată, care îți arată benzinăriile, parcările, starea vremii și îți permite o căutare ușoară a subiectelor de interes. SIstemul infotainment include opțiunile pentru Apple CarPlay și Android Auto™, tuner DAB și comenzi pe volan. • RADIO DE 7″

  Sistemul infotainment prezintă un display color de 7″ cu touchscreen, sistem DAB, MP3 player și USB. În plus, opțiunile pentru sistemele Apple CarPlay și Android Auto™ îți permit să rămâi conectat la smartphone-ul tău într-un mod sigur, fără a fi distras de la condus. • Apple CarPlay

  CarPlay este cel mai rapid și mai sigur mod de a-ți folosi iPhone-ul în timpul activității tale la bordul vehiculului. Transferă tot ceea ce ai nevoie direct din iPhone-ul tău, pe display-ul vehiculului. Poți obține indicații în privința rutei, poți apela, trimite și primi mesaje, asculta muzică, în timp ce-ți menții atenția la drum. CarPlay are și opțiunea voice control Siri și funcționează ți în legătură cu sistemele de comandă ale mașinii: butoane, touchpad sau touchscreen. Toate aplicațiile oferite de sistemul CarPlay au fost create pentru a fi utilizabile ușor, într-un mod accesibil, astfel încât să nu fie nevoie să îți iei privirea de la drum. • Android Auto™

  “Cu Android Auto™, toate aplicațiile tale sunt afișate pe interfața ecranului radio, permițându-ți accesul la întreg conținutul, la Google Maps și Google Play Music, simplu și sigur. Îl poți accesa rapid, datorită comenzilor vocale, butoanelor de pe volan sau prin touch screen. Datorită acestor caracteristici, șoferul poate oricând să se concentreze asupra drumului.

  Google Play și Android Auto sunt mărci înregistrate ale Google LLC.” • Panou cu display LCD de 4”

  Noul Fiat Professional Scudo are un panou LCD digital inovativ de 4″ care conține cei mai importanți parametri pentru șofer. Ecranul arată șoferului informații principale, precum viteza și consumul de combustibil, dar și sistemele de siguranță în funcțiune și limitele de viteză. Panoul digital al versiunii electrice pe de altă parte, conține și informații referitoare la motorul electric și baterie, precum nivelurile de încărcare și predicțiile în privința consumului.

Soliciți informații? Scrie-ne