Garanția Fiat Professional

Autovehiculul tău Fiat Professional a fost conceput şi construit cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, pentru a îți oferi pe termen lung fiabilitate şi siguranţă.

Perioada de garanție pentru modelul tău Fiat Professional începe de la data înscrisă în carnetul de garanție și poate dura până la 4 ani în limita a 250.000 km, oricare condiție survine prima, în termenii carnetului de garanție.

Serviciul de garanţie este acordat de către producător prin intermediul importatorului și acopera reparaţiile neașteptate, ce apar ca urmare a unor defectiuni mecanice, electrice sau electronice cauzate de erori de asamblare sau fabricaţie a modelului tău.

Această garanţie constă în obligaţia producătorului de a schimba sau de a recondiţiona, prin reparaţie piesele ce prezintă defecte de fabricaţie sau de material, cu piese de schimb originale Fiat Professional. Reclamarea oricăror defecte se va face obligatoriu unui concesionar autorizat Fiat Professional, acesta fiind singurul abilitat de către producător în ceea ce priveşte acordarea garanţiei.

Unitățile reparatoare autorizate Fiat Professional sunt dotate şi instruite pentru a întreprinde in mod gratuit pentru dumneavoastră următoarele lucrări de reparaţie, în mod profesionist, conform normelor de garanţie ale producătorului:

  • repararea sau schimbarea piesei avariate;
  • manopera aferentă înlocuirii sau reparării piesei respective;
  • punerea la dispoziţie a materialelor consumabile necesare realizării reparaţiilor în garanţie.

Garanția oferită de producător
Garanția producătorului pentru modelele Fiat Professional este de 2 ani fără limită de kilometrii, in termenii carnetului de garantie. În prezent, autovehiculele Fiat Professional, achiziționate în România, beneficiază de un plus de 2 ani, în limita a 250.000 km, însumând în total o garanție de 4 ani în limita a 250.000 km garanție.

Garanția Fiat Professional pentru defectele de vopsire
Pentru defectele de vopsire la părţile exterioare ale caroseriei se oferă o garanţie de 2 ani, prin concesionarii autorizați Fiat Professional, începând cu data de început a garanției din carnetul de garanţie. Garanţia constă în revopsirea parţială sau totală a autovehicului astfel încât să se elimine anomalia constatată dupa condiţiile standard ale Constructorului

Garanția anticoroziune Fiat Professional
Elementele structurale ale caroseriei autovehiculelor marca Fiat Professional sunt garantate împotriva perforărilor produse de rugină, atunci când aceasta se fac din interior spre exterior.

Garanţia împotriva corodării din interior către exterior acoperă reparațiile și/sau înlocuirea oricărui element original, element structural al caroseriei ce este deteriorat de rugină perforantă şi este valabilă pe o perioadă de 7 ani, începând cu data de început a garanției din carnetul de garanţie.

Soliciți informații? Scrie-ne