Asistenta rutiera Fiat

AutoItalia Assistance este un serviciu de asistenţă rutieră disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7,  posesorilor de autovehicule marca Fiat Professional.

Apelabilă la numerele de telefon 0312.221.221 de pe teritoriul Romaniei şi la +36.1.465.36.12 de pe teritoriul Europei,  echipa de profesionişti dedicată programului AutoItalia Assistance,  vă stă la dispoziţie  pentru a găsi soluţii viabile pentru dumneavoastră în eventualitatea în care va aflaţi în situaţii precum:

  • defecţiuni mecanice sau electrice,
  • accidente rutiere,
  • pneuri tăiate,
  • pană dublă,
  • lipsă curent sau baterie descarcată.

Auto Italia Assistance

AutoItalia Assistance pentru autovehicule noi achizitionate
Autovehiculele noi achiziţionate din reţeaua autorizată Auto Italia beneficiază de serviciul de asistenţă rutieră conform pachetului alocat:

  • Pachetul OEM România Autoutilitare PRO este un pachet standard de asistență rutieră cu valabilitate de 12 luni de la momentul activării garanției auto cu acoperire pe teritoriul României. Pachetul este oferit gratuit de către Auto Italia la data achiziționării  autovehiculului utilitar nou.
  • Pachetul Europa Autoutilitare PRO OPȚIONAL este un pachet complet de asistență opțional cu valabilitatea  de 12 luni din momentul începutului de garanție auto, cu acoperire europeană  oferit contra-cost.  Pentru ofertă va rugăm contactați cel mai apropriat dealer autorizat Fiat Professional.

AutoItalia Assistance pentru autovehicule Fiat Professional rulate.
Dupa expirarea perioadei de 12 luni
clientul poate opta pentru prelungirea perioadei de acoperire a asistenței stradale optând pentru unul dintre pachetele următoare:

  • Pachetul Romania Autoutilitare PRO este un pachet de asistență rutieră standard pentru autoutilitare, cu valabilitate de 12 luni de la data emiterii certificatului de asistență rutieră care produce efecte pe teritoriul Romaniei.
  • Pachetul Europa Autoutilitare PRO este un pachet de asistență rutieră complet (standard+opțional) pentru autoutilitare cu valabilitate de 12 luni de la data emiterii certificatului de asistență rutieră cu acoperire în țări din Europa.

Pentru oferta privind pachetele de asistență rutieră dedicate autovehiculelor Fiat Professional rulate contactați cel mai apropriat dealer autorizat.

Descarcă broșura de asistență rutieră AutoItalia Assistance sau vino în rețeaua autorizată pentru a afla mai multe detalii.

Alege AutoItalia Assistance și călătorește în siguranță, fără griji!

Soliciți informații? Scrie-ne