Noul Scudo

Plăcerea pură a condusului

Confort la fiecare călătorie

Versatil, generos și agil, noul Scudo este un vehicul comercial care oferă tot ce este esențial pentru o călătorie de afaceri. În plus, configurațiile diferite ale scaunelor, volanului și poziția de condus, similară celei de la bordul oricărui autoturism, conferă un maxim de confort, chiar și în călătoriile lungi.

O cabină primitoare, confortabilă și versatilă

Te-ai așteptat să fie atât de spațios? Noul Scudo oferă spațiu și soluții de management al habitaclului create exclusiv pentru a te plasa în cele mai bune condiții de muncă, chiar și în cele mai provocatoare situații.

MODUL MODUWORK

Noul Scudo se mândrește cu un sistem de ultimă oră pentru încărcarea materialelor voluminoase, care accentuează și mai mult versatilitatea distinctivă a acestui model. Datorită trapei pliabile de sub scaunul pasagerului, se poate extinde suprafața de încărcare: până la 3,32 m în versiunea Compact, 3,67 m în versiunea standard, și poate atinge un maximum de 4,02 m în versiunea Maxi. Mai mult, scaunul față, ajustabil prin câțiva pași simpli, poate deveni masă pentru computer sau tabletă, ori suport pentru a lua prânzul în confort deplin.

ALEGE-ȚI SCAUNELE

Ce preferi pentru echipa ta? Alege dintre o banchetă confortabilă cu un compartiment încăpător de depozitare ascuns sau scaune individuale, pentru a gestiona independent fiecare spațiu. Dintre soluțiile pe care Scudo le oferă, poți alege acele scaune pentru pasageri care se potrivesc cel mai bine nevoilor echipei tale. Scudo este sinonim cu versatilitatea și confortul la muncă.

POZIȚIE AJUSTABILĂ DE CONDUS

Volanul este ajustabil în înălțime și adâncime, în timp ce scaunele pot fi ajustate în diferite combinații de unghiuri și înălțimi. Acest lucru face mai ușoară alegerea celei mai bune poziții de condus și, în numai câtiva pași, este posibil să modifici parametrii atunci când se schimbă șoferul.

SCAUNE ÎNCĂLZITE

Obține un confort incredibil, în special când temperaturile devin mai scăzute. Scaunele din față pot fi încălzite pentru a-ți permite să faci față chiar și călătoriilor lungi pe timp de iarnă, în cel mai bun mod posibil.

GALERIE

Soliciți informații? Scrie-ne