Noul Doblo

TEHNOLOGIE

Doblò Pro

Noul model Fiat Professional Doblò, dispune de noi tehnologii de conectivitate și infotainment, care te vor ajuta faci față eficient tuturor provocărilor zilnice.

INFOTAINMENT

 • Head-Up Display

  Noul Head-Up Display îți va permite să ai toate informațiile cheie pentru condus fără a îți lua ochii de la drum. Cu ajutorul panoul său digital transparent, vei putea atât să conduci în siguranță, cât și să monitorizezi informațiile principale, cum ar fi viteza, navigația și să primești semnale de avertizare (limite de viteză, consum de combustibil).

 • RADIO 8”

  Sistemul de infotainment are un ecran tactil color de 8 inchi. În plus, compatibilitatea cu sistemele Apple CarPlay și Android îți permite să rămâi conectat la smartphone-ul tău în siguranță și fără a fi distras.

 • RADIO cu NAV 8”

  Sistemul de infotainment are un ecran tactil color de 8 inchi, pe lângă compatibilitea pentru sistemele Apple CarPlay și Android Auto™, este integrat și cu un navigator 3D care îți va arăta cele mai apropiate stații de benzină, parcări, vremea locală și alte puncte de interes.

 • Apple CarPlay

  CarPlay este cel mai rapid și mai sigur mod de a te conecta la iPhone în timp ce conduci. Oferă tot ce ai nevoie direct pe afișajul radio. Poți obține instrucțiuni de ghidare, efectua apeluri telefonice, schimb de mesaje și de a asculta muzică în timp ce ești concentrat la drum. CarPlay integrează asistentul vocal Siri, dar va funcționa și cu butoanele de pe volan, touchpad-uri sau ecrane tactile. Toate aplicațiile compatibile CarPlay au fost concepute pentru a oferi un acces ușor și intuitiv, fără a fi nevoie să îți iei ochii de la drum.

 • Android Auto™

  Accesează conținutul tău sau utilizează cu ușurință Google Maps și Google Play Music în siguranță în timp ce ești la volan. Android Auto™ va afișa toate aplicațiile compatibile pe ecranul radio. Vei putea accesa intuitiv toate funcțiile furnizate prin comenzi vocale, butoane de pe volan sau ecrane tactile.

  Google Play și Android Auto sunt mărci comerciale ale Google LLC.

ASISTENȚĂ SIGURANȚĂ ȘI ȘOFER

17 dispozitive de siguranță active și pasive

Noul model Fiat Professional Doblò dispune de o gamă de tehnologii de top, care te vor ajuta să îți faci viața de zi cu zi și mai sigură.

ADAS


 • ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA BENZII DE RULARE

  Datorită acestui sistem de siguranță, vei fi mereu pe drumul cel bun. Odată ce sistemul identifică un risc de schimbare accidentală a benzii, direcția este corectată treptat pentru a menține vehiculul pe banda inițială.


 • AVERTIZARE COLIZIUNE FRONTALĂ + FRÂNARE ACTIVĂ

  Tehnologie de siguranță a noului model Doblò, te avertizează dacă autovehiculul este în pericol de coliziune cu vehiculul din față sau dacă un pieton traversează banda de circulație, alertându-te sau chiar reducând viteza autovehiculului.


 • ALERTĂ OBOSEALĂ ȘOFER + ALERTĂ DE PAUZĂ DE CAFEA

  Sistemul monitorizează comportamentul șoferului prin camera frontală și mișcările volanului. Dacă sistemul detectează o scădere a vigilenței șoferului, va fi activat un semnal sonor și vizual care sugerează șoferului să ia o pauză.


 • OGLINDĂ MAGICĂ

  Afișează imaginile capturate de 2 camere pe oglinda retrovizoare digitală de 5 inchi, una sub oglinda retrovizoare dreaptă și cealaltă deasupra ușilor din spate, oferind 3 unghiuri diferite pentru a efectua orice manevră în deplină siguranță.


 • HEAD-UP DISPLAY

  Nu-ți lua ochii de la drum pentru a avea cele mai importante informații chiar în fața ta. Head-Up Display proiectează cele mai importante informații despre condus pe parbriz, permițându-ți să îți păstrezi ochii la drum.


 • RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE

  Cu acest sistem inovativ, sistemul de siguranță al noului model Doblò detectează și citește automat indicatoarele de viteză datorită unei camere multifuncționale instalate în partea superioară a parbrizului.


 • DETECTARE UNGHI MORT

  Sistemul te va avertiza dacă un alt vehicul se află în apropierea zonelor unghiului mort al vehiculului.


 • CONTROL ADERENȚĂ + COBORÂRE ÎN PANTĂ

  Acest sistem optimizează tracțiunea prin selectarea a 5 moduri diferite de tracțiune printr-un comutator rotativ de pe consola centrală. * Nu este disponibil pe combi.


 • FAZĂ LUNGĂ AUTOMATĂ

  Această funcție permite comutarea automată între faza lungă și faza scurtă, în funcție de trafic sau când alte vehicule se apropie în direcția opusă.


 • CONTROLUL STABILITĂȚII REMORCII

  Această funcție suplimentară a ESP detectează mișcarea remorcii și acționează asupra sistemului de frânare a vehiculului pentru a stabiliza toate vehiculele echipate cu remorcă.


 • ASISTENȚĂ LA PORNIREA ÎN RAMPĂ

  Acest sistem evită mișcarea nedorită a mașinii în caz de pantă atunci când pedala de frână este eliberată.


 • FRÂNĂ ELECTRICĂ DE PARCARE

  Cu noul model Doblò vei avea siguranța în mână. Tot ce trebuie să faci este să apeși un buton.


 • ASISTENȚĂ LA PARCARE

  Noul model Doblò va detecta locurile de parcare disponibile în funcție de dimensiunea vehiculului și va controla sistemul de direcție pentru a te ajuta cu manevrele. Va trebui doar să ai grijă de accelerație și frâna.


 • INTRARE & PORNIRE FĂRĂ CHEIE

  Ține cheia în buzunar. Noul model Doblò te va recunoaște imediat ce te apropi de vehicul.


 • CAMERĂ RETROVIZOARE

  Noul model Fiat Doblò este echipat cu o cameră de parcare spate, care te va ajuta să efectuezi cu ușurință chiar și cele mai complexe manevre.

Soliciți informații? Scrie-ne