Fiat Professional, cel mai bun producator de autovehicule comerciale destinate flotelor

Fiat Professional, cel mai bun producator de autovehicule comerciale destinate flotelor

La editia de anul trecut a prestigioaselor premii “Fleet Van Awards”, din Marea Britanie, juriul recompensa Fiat Professional pentru “angajamentul incredibil fata de clientii de flote si disponibilitatea de a orienta business-ul pe obiectivele acestora”. Potrivit anunturilor facute in 2014, Fiat Professional a ajuns sa reprezinte “un benchmark in evaluarea tuturor producatorilor de autovehicule comerciale usoare”.

Fiat Professional a fost numit atunci “Cel mai bun producator de Autovehicule Comerciale destinate Flotelor” o realizare care evidentiaza nu numai versatilitatea gamei Fiat Professional, dar recunoaste, de asemenea, eforturile depuse de brand pentru a dezvolta continuu calitatea serviciilor indreptate catre clientii proprii de flote din Marea Britanie. In cadrul aceleiasi editii, Fiat Fiorino a revendicat titlul “City Van of the Year”, datorita combinatiei castigatoare de practic, confort, fiabilitate si economie, precum si datorita sprijinului excelent in vanzari, asigurat de reteaua de dealeri.

Acum, in al saptelea an, prestigiosul “Fleet Van Awards ” recunoaste realizarile producatorilor de vehicule, operatori de parcuri auto si furnizorii, printr-un  juriu de experti internationali, inclusiv membri ai echipei editoriale Fleet News / Fleet Van.

In reacordarea titlului de anul acesta pentru “Cel mai bun producator de Autovehicule Comerciale destinate Flotelor” din nou, catre FIAT, juriul Fleet Van a apreciat: “cel mai aclamat producator de anul trecut reuseste anul acesta sa isi securizeze prima pozitie, atat prin imbunatatirea continua a calitatii produselor si oferirea de asistenta tehnica pentru clientii de flote, cat si prin angajamentul fata de sectorul larg. Angajamentul incredibil demonstrat de Fiat Professional fata de clientii sai de flote si disponibilitatea a actiona conform viziunii managerilor de flote, precum si gama de excelenta de modele, desemneaza Fiat Professional drept castigator de drept al acestui concurs”.

Soliciți informații? Scrie-ne