Citeste in continuare

Noutati

Fiat Doblo acum cu 25% discount

20 November 2018

Banner_Site_FP_1867_1024

UN ALT NIVEL DE CONFORT

Noul Doblò Cargo include în dotarea standard o suită de tehnologii care sporesc funcționalitatea mașinii și fac deplasarea mai confortabilă, precum: aer condiționat, volan reglabil pe înălțime și profunzime, scaun șofer reglabil pe înălțime și lombar, cotieră anterioară, închidere centralizată cu telecomandă, geamuri anterioare acționate electric, suspensii posterioare Bi-link, perete divizor cu izolație fonică, ușă culisantă dreapta, două uși posterioare batante asimetrice, cârlige ancorare marfă.

VERSATIL, FLEXIBIL ȘI INTELIGENT

Doblo Cargò este construit pe o platformă care a doborât numeroase recorduri și are soluția corectă pentru orice sarcină, de la transportul de marfă, la cel combinat și până la cel de persoane. Astfel, sunt disponibile o varietate de versiuni constructive: Combi & Combi Maxi ( pentru transport mixt ), Work-up ( cu benă ) și șasiu, care permite o gamă largă de carosări.

PERFORMANȚE ÎMBUNĂTĂȚITE

Doblo Cargò este echipat cu motorizări Euro 6, diesel și benzină. Cele mai reduse emisii din clasa lui îi sunt asigurate de motorul de 1.3 Multijet II 95 CP: 133 g/km și un consum de combustibil ce coboară la 5.0l / 100km, în regim mixt. Poți parcurge până la 1.200 km cu un singur plin de combustibil.

SOLICITĂ OFERTA

 

Stiri din lumea Fiat