TALENTO

TALENTO

De la 21.750 € (+ TVA)

NOUL TALENTO

Combinația ideală de agilitate și caracter practic

FUNCȚIONALITATE

Grație dimensiunilor sale interioare, noul Talento oferă versatilitate de top și are abilitatea de a se adapta cerințelor diversificate ale clienților, trăsături care îl fac partenerul perfect pe străzile din oraș sau la drum întins.

STIL

Legătura perfectă dintre Doblò Cargo și Ducato, combinația optimă dintre agilitate și spațiu de depozitare, toate împachetate într-un design simplu dar stilat.

 

CONFORT

Habitaclul noului Talento îmbină perfect ergonomia cu un nivel ridicat de confort. Fiecare pasager va călători relaxat în scaunele create pentru a asigura un confort sporit, iar volanul este poziționat strategic, pentru o ținută de drum corectă.

TEHNOLOGIE

Noul Talento oferă cea mai nouă tehnologie și o sumedenie de funcții necesare pentru ca tu să poți șofa cu plăcere. Prin sistemul de infotainment disponibil, Touch-Radio Nav cu ecran de 7 inch, ai acces la funcția de Navigație Navteq, Radio FM/AM (+DAB), conectivitate USB și AUX și  Bluetooth.

SIGURANȚĂ

Talento beneficiază de ultima generație de sisteme de siguranță, disponibile standard pentru toate versiunile: ABS cu EBD și asistență la frânarea de urgență, ESC cu funcție Hill Holder și Traction+ (acestea ajută la plecarea din rampă).