Citeste in continuare

TALENTO

 FCA Importers – Fiat Professional

TALENTO

NOUL TALENTO. Combinația ideală de agilitate și caracter practic

FUNCȚIONALITATE

FUNCȚIONALITATE

Grație dimensiunilor sale interioare, noul Talento oferă versatilitate de top și are abilitatea de a se adapta cerințelor diversificate ale clienților, trăsături care îl fac partenerul perfect pe străzile din oraș sau la drum întins.

STIL

STIL

Legătura perfectă dintre Doblò Cargo și Ducato, combinația optimă dintre agilitate și spațiu de depozitare, toate împachetate într-un design simplu dar stilat.

 

CONFORT

CONFORT

Habitaclul noului Talento îmbină perfect ergonomia cu un nivel ridicat de confort. Fiecare pasager va călători relaxat în scaunele create pentru a asigura un confort sporit, iar volanul este poziționat strategic, pentru o ținută de drum corectă.

TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE

Noul Talento oferă cea mai nouă tehnologie și o sumedenie de funcții necesare pentru ca tu să poți șofa cu plăcere. Prin sistemul de infotainment disponibil, Touch-Radio Nav cu ecran de 7 inch, ai acces la funcția de Navigație Navteq, Radio FM/AM (+DAB), conectivitate USB și AUX și  Bluetooth.

SIGURANȚĂ

SIGURANȚĂ

Talento beneficiază de ultima generație de sisteme de siguranță, disponibile standard pentru toate versiunile: ABS cu EBD și asistență la frânarea de urgență, ESC cu funcție Hill Holder și Traction+ (acestea ajută la plecarea din rampă).