Tony Cairoli victorios în Spania pe nisipul roșu din Castellón

Tony Cairoli victorios în Spania pe nisipul roșu din Castellón

  • Succes deplin pentru actualul campion mondial la cea de a doua etapă europeană a Campionatului Mondial de Motocros FIM MXGP.
  • În urma rezultatelor excelente obținute în Patagonia,  și a poziției a doua  pe podiumul din Olanda, campionul mondial deținător a nouă titluri, atinge succesul pe circuitul Red Sand.
  • Ca întotdeauna, de partea sa a fost brandul Fiat Professional cu “eroii de de gamă” Fullback Cross și Ducato 4×4, flota oficială a campionatului.

180316_Fiat_Professional_Fullback_Cross_Motocross_2018

După un început convingător în Argentina și după locul doi în Olanda, Tony Cairoli înregistrează o reușită și în Spania, pe pista de la Comunitatea Valenciană din Castellón, scena celei de-a doua etape europene a Campionatului Mondial de Motocros FIM MXGP.

Șoferul sicilian, actual campion mondial, își consolidează așadar poziția: primul loc cu 141 de puncte. De partea sa este Fiat Professional, sponsorul oficial al evenimentului pentru al treilea an: un eveniment ce reprezintă o combinație câștigătoare bazată pe schimbul de valori autentice, cum ar fi pasiunea, determinarea și angajamentul continuu. Aceleași idealuri îl reprezintă și pe Tony Cairoli, care concurează în cadrul campionatului mondial de motocross cu multă tenacitate și curaj, reflectând astfel atitudinea competitivă a mărcii.

Tony Cairoli a fost spectaculos pe traseul special din Spania, care este cunoscut pentru nisipul său roșu distinctiv. Este un circuit tehnic bine cunoscut șoferilor europeni, care îl folosesc adesea pentru pregătirea de la începutul sezonului pentru a-și îmbunătăți stilul de șofat pe nisip. Abilitatea de a domina orice teren se datorează și lui Fullback Cross și Ducato 4×4. Fullback Cross este robust, fiabil și cu o capacitate impresionantă de încărcare. Are o capacitate de încărcare utilă mai mare de o tonă și peste trei tone greutate tractabilă. În plus, prin activarea tracțiunii integrale și funcției electronice de 4WD, se poate aborda cu ușurință cel mai neprietenos teren, în cele mai dificile condiții, cum ar fi o călătorie pe teren accidentat cu o sarcină mare.

180316_Fiat_Professional_Ducato_4x4

Ducato 4×4 este un vehicul cu tracțiune integrală, pentru toate suprafețele, cu două cutii de transfer și un diferential central cu vâscocuplaj. Acest dispozitiv asigură distribuirea corectă a cuplului între roțile din față și cele din spate, optimizând tracțiunea pe noroi, zăpadă și nisip.

Turin, 26 martie 2018

Soliciți informații? Scrie-ne