Tony Cairoli câștigă la “Fiat Professional MXGP di Lombardia”

Tony Cairoli câștigă la “Fiat Professional MXGP di Lombardia”

Cursa incitantă care a avut loc pe circuitul Ottobiano a scos în evidență curajul lui Tony Cairoli, de nouă ori campion mondial.
Cu această victorie, rider-ul italian se apropie de fruntea clasamentului, în timp ce campionatul este pe punctul de a se încălzi.
Ca întotdeauna, Fiat Professional este alături de el cu “eroii gamei”, Fullback Cross și Ducato 4×4, din flota oficială a campionatului. 

Fiat Professional îl sărbătorește pe Tony Cairoli, o adevărată personalitate sportivă italiană și de nouă ori campioan mondial, care a câștigat pe circuitul Ottobiano din provincia Pavia, Italia, pentru cea de-a unsprezecea etapă a Campionatului Mondial de Motocros  2018 MXGP FIM.

Riderul italian conduce acum tabelul de marcaj cu 474 de puncte. Această victorie este deosebit de importantă pentru campion, deoarece a fost marcată pe Ottobiano. Circuitul este cunoscut atât de el, cât și de mulți dintre fanii săi care au fost prezenți pentru a-l încuraja. 

Deținătorul titlului este susținut de brandul Fiat Professional. Parteneriatul dintre brand și Campionatul Mondial de Motocross FIM MXGP se bazează pe împărtășirea unor valori autentice comune, precum entuziasm, determinare și angajament constant, toate întruchipate de Tony Cairoli, care intră în acest sezon al Campinatului Mondial cu toată tenacitatea și curajul său, reflectând toate pasiunea față de o provocare, trăsătură centrală a mentalității Fiat Professional, exprimată de “eroii gamei” din flota oficială a campionatului. Aceștia sunt Fullback Cross și Ducato 4×4. Pick-up-ul Fiat Professional este robust și fiabil, cu o capacitate impresionantă de încărcare, cu sarcină utilă mai mare de o tonă și peste trei tone de greutate remorcabilă. În plus, prin activarea sistemului de tracțiune integrală și a unui selector electronic de 4WD, acesta poate aborda cu ușurință terenul cel mai neprietenos și în cele mai dificile condiții, precum un traseu off-road cu o încărcătură grea, cu aceeași agilitate ca și Tony Cairoli pe toate traseele.

Ducato 4×4 este un vehicul potrivit pentru orice suprafață de teren, cu tracțiune integrală, cu două cutii de transfer și un sistem automat cu vâsco-cuplaj. Acest sistem asigură împărțirea corectă a cuplului între roțile din față și din spate, optimizând tracțiunea pe noroi, zăpadă și nisip. Ducato 4×4 oferă, de asemenea, toate caracteristicile de durabilitate și de performanță necesare pentru a aborda trasee dificile cu echipamente specifice, care exploatează întreaga încărcătură utilă.

Soliciți informații? Scrie-ne