Gama Fiat Professional sponsor al Campionatului Mondial de Motocros FIM MXGP

Gama Fiat Professional sponsor al Campionatului Mondial de Motocros FIM MXGP

Pentru al treilea an consecutiv, marca de vehicule comerciale FCA Group este Sponsor Oficial al Campionatului Mondial de Motocross FIM MXGP, ce se desfășoară acum în Europa, după ce a început inițial în Argentina. Campionul Tony Cairoli este ambasador al mărcii – cucerind de nouă ori titlul de campion mondial, reflectă perfect ambiția unei mărci cu evoluție rapidă. 

Campionatul Mondial de Motocros FIM MXGP se desfășuară în Europa. Dupa evenimentul de inaugurare din Patagonia, pilotii se vor indrepta spre circuitul din Valkenswaard, Olanda, care va gazdui prima intalnire pe vechiul continent duminica, 18 martie.  Campionul  este Tony Cairoli care, după ce a ieșit pe prima poziție în cursa 1 și al doilea în cursa 2 din Patagonia, se poate lăuda deja cu 47 de puncte pe tabloul de marcaj, împărțind poziția de lider cu concurentul său. Tony Cairoli este ambasadorul Fiat Professional, iar brandul de vehicule comerciale va fi sponsorul oficial al campionatului pentru al treilea an consecutiv. De partea campionului mondial se află Fullback Cross, camionul pick-up al gamei Fiat Professional și Ducato 4×4, vehiculul de teren care extinde posibilitățile de utilizare a lui Ducato atât pentru muncă, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Nu întâmplător, Fullback Cross și Ducato 4×4 sunt “produsele erou” ai flotei oficiale FIM MXGP Motocross World Championship. Vehiculele sunt perfecte pentru muncă și pentru petrecerea timpului liber. Fullback Cross este robust, fiabil și cu o capacitate impresionantă de încărcare. Are o încărcătură utilă mai mare de o tonă și peste trei tone greutate tractabilă. În plus, prin activarea tracțiunii integrale și funcției electronice de 4WD, se poate aborda cu ușurință cel mai neprietenos teren, în cele mai dificile condiții, cum ar fi o călătorie pe teren accidentat cu o sarcină mare. Ducato 4×4 este un vehicul cu tracțiune integrală, pentru toate suprafețele, cu două cutii de transfer și un diferential central cu vâscocuplaj. Acest dispozitiv asigură distribuirea corectă a cuplului între roțile din față și cele din spate, optimizând tracțiunea pe noroi, zăpadă și nisip.

Fullback Cross și Ducato vor fi prezentate, împreună cu celelalte vehicule din gama, la standul Fiat Professional, creat în zona padocului, la toate cursele din campionatul MXGP.

Parteneriatul dintre Fiat Professional și Campionatul Mondial de Motocross FIM MXGP se bazează pe valori autentice împărtășite cu entuziasm, hotărâre și angajament constant, toate întruchipate de Tony Cairoli, care vine încărcat cu toată tenacitatea și curajul cu care ne-a obișnuit, în campionatele mondiale din acest sezon, reflectând pasiunea pentru provocare, trăsătură centrală a mentalității Fiat Professional. După un succes foarte reușit în 2017, Fiat Professional se pregătește pentru un an  2018 interesant, plin de inovații și noi proiecte care vor completa gama de produse și vor flanca scena motocrosului și diferitele etape ale campionatului mondial.

Fiat Professional a creat o ofertă specială pentru toți entuziaștii campionatelor MXGP. Oricare dintre spectatorii etapelor europene ale campionatului vor avea la dispoziție cinci ani de garanție totală dacă vor cumpăra un nou vehicul comercial din gama.

Turin, 16 martie 2018

Soliciți informații? Scrie-ne